Loanelle Beauty & Wellness

Få en stämpel varje gång du köper en produkt från Exuviance, när du har stämplat fem gånger får du en gratis

AHA- ansiksbehandling!Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna. Exuviance hudvårdssystem har skapats för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem.

 

Alla hudtyper kan använda Exuviance, även känslig hud. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger det fantastiska resultatet. Produkterna i Exuviance hudvårdssystem har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Professionellt och skräddarsytt. En Exuviance-behandling kan endast fås hos speciellt utbildade hudterapeuter, som kan skräddarsy behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem. Det finns många olika Exuviance-behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Behandlingar kan göras i såväl ansikte som på kropp, på händer och fötter. En Exuviance-behandling kan även göras utan peelande AHA. Exuviance-behandlingar ger ett mycket gott resultat.


Professionellt och skräddarsytt

En Exuviance-behandling kan endast fås hos speciellt utbildade hudterapeuter, som kan skräddarsy behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem. Det finns många olika Exuviance-behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Behandlingar kan göras i såväl ansikte som på kropp, på händer och fötter. En Exuviance-behandling kan även göras utan peelande AHA. Exuviance-behandlingar ger ett mycket gott resultat.

Copyright © All Rights Reserved